SAKARYA / ERENLER - Fevzi Kılıç Ortaokulu

Ekm

Mustafa Kemal Atatürk'ün mirası Cumhuriyetimizin 99. Yılını Yeşiltepe Ortaokulu olarak büyük bir çoşku içerisinde kutladık. Kutlamada emeği geçen başta Okul Müdürü Feyzi Altun,  Müdür Yardımcılarımız Mutlu Ayaz ve Ali Çetin, İngilizce öğretmenlerimiz Gülşen Özdemir, Sevil Yıldız , Halime Yıldız Delier, Dilan Çam, Saim Sönmez ile Müzik Öğretmenimiz Erşan Kıvrak'a ve ayrıca kutlama programında görev alan ve programımıza katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmenleri Ayfer Certel.  Mehmet Kamil Karagüven  ve Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmeni Belgin Kocabıyıkoğlu rehberliğinde 7. Sınıf öğrencilerimiz Kocaeli Bilim Merkezini gezdiler.Merkezde gruplara ayrılan öğrencilerimiz,  çeşitli deneyleri gözlemleyerek ve deneyimleyerek gezimizi gerçekleştirdiler. Bilimsel merakı artıran, kaliteli zaman kazandıran bu etkinlik çok verimli geçti. Deneyler ve  merkezdeki sergi alanları oldukça dikkat çekiciydi. Ardından öğrencilerimiz Gayret Gemi Müzesi ve Denizaltını gezerek Türk donanması hakkında bilgi edindiler.

BİZ BİRİZ BERABERİZ

BOCCE tanıtım günlerimize ÖZEL EĞİTİM sınıflarımızla devam ettik.Birbirinden eğlenceli geçen maçları için öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Ekm

HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE DAHA GÜZELE..

Bugünde ögretmenlerimiz ve öğrencilerimize hem BOCCE OYUNU nu tanıttık ve hep birlikte oynadık..Gülden,Erşan,Suat ve tüm ögretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Ekm

Okulumuzun logosu için Türk Patent ve Marka Kurumuna Haziran 2022 tarihinde yapmış olduğumuz başvuru değerlendirilmiş olup logomuz tescil edilmiştir. Emeği geçen tüm personelimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

4 Ekim "Dünya Hayvavanları Koruma Günü" sebebiyle Özel Eğitim Sınıflarımızca hazırlamış olduğumuz " Hadi Sende Bir Hayvan Besle " etkinliğimizden kareler sizlerle. Özel Eğitim öğretmenlerimiz Mehtap  Doğan'a ,Büşra Ceyhunlu'ya,Binnur Arslan'a,Sevcan Ölmez'e, Sedef Kısacık'a, Zeynep Özbalık'a çok teşekkür ederiz. Desteğiniz esirgemeyen Müdürümüz Feyzi ALTUN'a , öğretmenlerimizden Melike Atay, Belgin Kocabıyıkoğlu ve Selma Erdoğan 'a çok teşekkür ederiz.

Haz

Heyecan ile geçen bir eğitim öğretim yılına eğlenceli bir karne töreni ile veda ettik. 2021-2022 eğitim öğretim yılına tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi  tebrik ederek veda ediyoruz. Okulumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı üçüncüsü Ela Şen, ikincisi Zehra Ünlü, birincisi  Ömer Avcı olmuştur. Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz. Bütün öğrencilerimize bol bol okuyacakları güzel bir tatil diliyoruz.

Haz

Erenler Milli Eğitim Müdürlüğünce geliştirilen okul gelişim modeli projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmaların değerlendirilmesi ile okulumuz başarılı çalışmalarından dolayı '' Okul Gelişim Modeli Kalite Belgesi '' almaya hak kazanmıştır. Bu belgeyi almamızda bize destek veren başta Erenler Milli Eğitim Müdürlüğüne, Okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

May

Yeşiltepe Ortaokulu Sosyal Etkinlikler haftası Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan Ersoy 'un katılımıyla başladı. Futbol turnuvasında final müsabakasında başlama vuruşunu yaparak oyunu başlattı. Ve diğer müsabakalarda şampiyon olan takımlara kupalarını taktim etti. Fen Bilimleri  öğretmenlerinin 2021-2022 okul dönemindeki sınıf içi etkinliklerinin, projelerinin ve deneylerinin sunulduğu "Fen Bilimleri Sergisi" gezildi. Daha sonra Okul Psikolojik Danışmanı Lale Küçükosman tarafından 8. sınıf öğrencilerimize masal etkinliği yapıldı. Etkinlikler Okulumuz İngilizce öğretmenleri ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu "Master Chef Yeşiltepe İngilizce Performansı" ve İngilizce öğretmenimiz Saim SÖNMEZ ve 7A sınıfı öğrencilerimizin rock performansı ile devam etti. Bugün yapılan etkinlikler Müzik öğretmenimiz Erşan Kıvrak yönetiminde 6-B sınıfı öğrencileri ritim gösterisi, GENÇ AŞIKLAR orkestrasının bağlama çalıp Türkü söylemeleri ve Okulumuz Halk Müziği Korosunun verdiği konserle izleyicilere keyifli anlar yaşatarak sonlandı.

Sosyal etkinlik haftamız Kuran-ı Kerim'i güzel okuma yarışması, Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım Dersleri sergileri, Matematik öğretmenlerinin hazırlamış olduğu Zeka Oyunları Turnuvası, Müzik öğretmenimizin hazırladığı Okçuluk Gösterisi, Türkçe Öğretmenlerinin hazırlamış olduğu Resfebe ve Tekerleme Yarışması, Yazım Yanlışları Oyunu, Sosyal Bilgiler dersi "Ürün Sergisi" , İngilizce Kareoke Etkinliği ve canlandırma etkinlikleri ile devam edecektir. Tüm bu etkinlikler temiz bir çevre bilinci vermek için okul ve okul çevresi çöp toplama etkinliği ile sonlanacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.